Reparatie en onderhoudReparatie & onderhoud alle typen met specialisme G-Klasse

Veilig, betrouwbaar en bedrijfszeker, dat is waar Mercedes-Benz voor staat. Het enige wat we van je verwachten om de auto in topconditie te houden, is dat je hem bij ons langsbrengt voor optimale service, reparatie, onderhoud en schadeherstel aan alle typen met als specialisme de G-klasse.

In hart en nieren

Wij kennen je auto tot in het kleinste detail, en weten als geen ander wat goed voor hem is. Onze vakmensen gebruiken uitsluitend originele onderdelen. Zo behoudt uw auto zijn waarde en blijft hij in elk opzicht een Mercedes-Benz. Bovendien is alleen bij ons, bij je dealer, de uitgebreide technische informatie beschikbaar, evenals de benodigde specialistische diagnoseapparatuur.

Vaste pakketprijs

Ook in financieel opzicht weet je bij ons waar u aan toe bent. We hanteren heldere onderhouds- en reparatietarieven, overeenkomstig met uw pakketprijs. Of je nu in een klassieker of in de nieuwste serie rijdt, je Mercedes-Benz wordt bij ons perfect en voor een vast bedrag onderhouden.

Wifi-Werkplek

Cor Millenaar B.V. beschikt over twee werkplekken met Wifi. Terwijl wij je auto repareren kun je gratis gebruik maken van onze Wifi werkplekken.

Lekker & Duurzaam

Bij duurzaam ondernemen hoort duurzame koffie. Wij hebben de lekkerste koffie van vers gebrande Redbeans bonen. Met alleen de allerbeste Arabica bonen; handgeplukt, biologisch en fair trade. 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart