Kies uw product

Cor Millenaar is officieel Mercedes-Benz Classic Partner

Wij hebben alle kennis in huis voor de Classics en Youngtimers

Als één van de officiële Mercedes-Benz Classicpartners in Nederland en als enige partner in de gehele randstad van Amsterdam en omgeving richten wij ons op de Classics uit de jaren ’60, ’70 en ook de youngtimers uit de jaren ’80 en '90. Van deze auto's hebben wij veel kennis, apparatuur en werkplaatsdocumentatie in huis voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.


Strenge selectie
Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat als Mercedes-Benz Classic Partner wordt erkend, kenmerkt zich door enthousiasme, puur vakmanschap, voldoende gereedschap en documentatie . Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Deze combinatie is dé manier om een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden.


Ervaring en jong talent
Als Mercedes-Benz Classic Partners hebben wij ervaren en vakbekwame technici in ons team. Daarnaast leiden wij ook een jonge generatie enthousiaste specialisten op, die zich nadrukkelijk wil richten op het werk(en) aan old- en youngtimers. Zo is ook de toekomst van je Mercedes-Benz Classic bij ons gegarandeerd.Interesse?
Hebben wij je interesse gewekt? En wil je meer weten over onze werkplaatsen, vakkennis en mogelijkheden? Neem dan contact op op met Camiel Platerink (onze Service manager).                                                                                                                     

Tel:         0297-33 00 11                    
E-mail: