21 november 2014

Spetterend spektakel in onze showroom

Twee maanden geleden had Crown Theater Aalsmeer een schitterende theateravond in het teken van Make-A-Wish. Deze stichting vervult de allerliefste wens van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Die avond heeft Dion V een schilderij gemaakt welk kort voor afloop werd geveild met de opbrengst voor Make-A-Wish.

Opbrengst voor stichting Make-a-Wish

Er werd diezelfde avond een tweede, nog te maken, doek geveild. Dit doek wordt gekocht door Cor Millenaar BV en de opbrengst hiervan heeft Cor geschonken aan de stichting Make-a-Wish. Dion V heeft dit kunstwerk live, op donderdag 27 november jl. in onze showroom gemaakt. Onder het genot van een hapje en een drankje konden lokale ondernemers en andere geďnteresseerden dit bijzondere schouwspel van energie, kleuren beleven en van het moment gelijk gebruik maken om bij te praten. 

Volgende keer motorblok

Cor was dik tevreden over het eindresultaat. De volgende keer beschildert Dion een motorblok. Hij zag dit bij ons in de werkplaats staan en riep meteen: Óh, dat wil ik beschilderen!' 

Kijk voor meer informatie over stichting Make-a-Wish op: www.makeawishnederland.org

 


Klik op onderstaande video voor een spetterende sfeerimpressie  

   

   

   

   

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart