12 januari 2015

G-nieten van begin tot einde

Jaarlijks organiseert de MB TCN ter afsluiting van het jaar een oliebollenrit. Net als op een oliebol lag er over een deel van Nederland een mooi laagje witte bedekking. Gelukkig was de oliebollenrit precies in dit deel van het land en mochten we van start vanuit het al even idyllische IJzerenman Strandhuys. Na een kopkoffie en een versgebakken oliebol mochten we ons gaan begeven in het tot enorme Kerstkaart omgetoverde landschap. Het was G-nieten van begin tot einde. Het parcours was door de overvloedige regenval in de week voor de Kerst minstens 2x zo zwaar geworden. Dit mocht de pret zeker niet drukken.

We kijken met veel plezier terug op een geweldige rit die wellicht de mooiste MBTCN rit tot nu toe is geweest. Uiteraard komt er aan het einde van 2015 weer een oliebollenrit. Wij houden je hiervan uiteraard op de hoogte via onze nieuwsbrief.  

Wie is MB TCN?

MB TCN is een Nederlandse club voor eigenaren van Mercedes-Benz terreinwagens. De club stelt zich ten doel om avontuurlijke berijders van de M-, GL- en G-Klasse optimaal van hun auto te laten genieten. Daarbij zijn we officiele goed gekeurd door Mercedes-Benz. Opgericht door een aantal enthousiaste Mercedes-Benz 4×4-rijders is deze club bedoeld voor zowel de hardcore terreinrijder. als voor mensen die dagelijks met veel plezier over de openbare weg rijden en hun auto wel eens onder andere omstandigheden willen meemaken. Het gaat erom dat we de extreme mogelijkheden en de multifunctionaliteit van de G-, GL- en M-Klasse in optima forma kunnen ervaren.

Lid worden?

Kijk hier hoe je lid kunt worden en welke voordelen het lidmaatschap geeft. Met de MB TCN clubcard krijg je ook exclusief voordeel bij Cor Millenaar B.V. waaronder 20% korting op onderdelen en korting op onderhoud van je klassieke Mercedes-Benz.

   
 

Meer foto's

 

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart