28 januari 2015

Nieuwjaarsreceptie MB107SL-Club

Zaterdag 24 januari hebben wij, de MB107SL-Club, de nieuwjaarsreceptie gehouden bij Cor Millenaar. We werden met open armen door Cor Millenaar en zijn werknemers ontvangen en alles was tot in de puntjes geregeld. De bubbels en de hapjes en drankjes waren prima verzorgd door The Beach. De toast door onze penningmeester Petar Stojanovic werd een half uurtje uitgesteld, omdat veel leden waren vertraagd door het slechte weer. Er waren zelfs 10 leden helemaal niet op komen dagen in verband met de winterse omstandigheden in het oosten en zuiden van Nederland.

Uiteindelijk hebben we om 14.00 uur getoast op een zonnig 2015 en Petar bedankte Cor Millenaar voor de hartelijke ontvangst en het gebruik van zijn showroom. Daarna nam Cor Millenaar het woord om één en ander te vertellen over zijn bedrijf en om de leden uit te nodigen voor een rondleiding. Ook de MBAC was vertegenwoordigd in de persoon van Jan Vonkeman en hij had voor de aanwezige leden de nieuwe pasjes voor 2015 meegenomen die tot ieders verrassing tot eind 2016 geldig zijn.

Nadat hij een kort woordje had gesproken, werd het woord gegeven aan Vincent Breur. Hij vertelde dat de link op de website voor de merchandising met ingang van 24 januari geactiveerd is en dat alle leden nu direct hun shirts, jassen, petjes en dergelijke via deze link kunnen bestellen. Veel leden liepen daarna met Cor mee voor de rondleiding in zijn bedrijf, die gespecialiseerd is in de 4x4 en dan vooral de Mercedes-Benz G-klasse. Cor is tevens Officieel Classic Partner dus onze oldtimers zijn bij hem ook in goeie handen. Het was een geslaagde middag en veel leden bleven gezellig nakeuvelen. We kijken nu al uit naar de SLeuteldag bij Cor Millenaar op zaterdag 4 juli.

   
   

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart