27 februari 2015

Uitnodiging Power4Men zaterdag 14 maart a.s.  

Het is tijd voor PWR4Men!

Boten, Dakarauto's, Jetski's, Classic Cars en OffRoad motoren. Motorblokken, een rockband en DJ en chique dames die je alle ins en outs van de driftsport gaan bijbrengen.

Kans op VIP Driftexperience

Als welkome gast van het PWR4Men event maak je ook nog kans om een VIP Driftexperience op Zandvoort en diverse Kart-arrangementen te winnen, aangeboden door Tom en Tim Coronel en uitgereikt door Allard Kalff! Meld je snel aan op www.pwr4men.nl, onder de eerste 400 bezoekers verloten we deze gaven prijzen!

Gratis toegang

Het PWR4Men event is gewoon een toffe avond uit. Muziek, stoere voer-en vaartuigen, hippe setting, bier en cocktails, alles is er! Kom met je vrienden, buurmannen, collega's, broers en neven voor een avondje gezelligheid met mannen onder elkaar! Maar mocht je toch je dame mee willen nemen, ook zij is natuurlijk van harte welkom. En, ook voor hun is de toegang net als voor alle kerels GRATIS!

Speciale aanbieding Fourtina Theatershow

Voor alle PRW4Men gasten is er tevens een speciale aanbieding van € 19,50 i.p.v. voor de Fourtina Theatershow. Ga hiervoor naar de website van See Tickets. Deze show vindt op dezelfde avond plaats als Power4Men en ook in het Crown Theater in Aalsmeer. Eerst rocken op het repertoire van La Turner en aansluitend naar het stoere evenement PWR4Men.

Adresgegevens:
Crown Theater
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart