27 februari 2015

De meest stralende ster die André Kuipers ooit heeft gezien!

Sponsor Crown Theater Aalsmeer
Op cultureel gebied zijn we sinds 2012 sponsor van het Crown Theater in Aalsmeer. Een theater wat goed bezocht wordt en een mooi programma heeft voor jong en oud. André Kuipers gaf 18 februari jl. een zeer fascinerende theatercollege in Crown Theater in Aalsmeer. Als lid van Crown Theater Business Club mochten wij daarbij aanwezig zijn. Wat een avond! HIj gaf ons een uniek inkijk in het leven van een astronaut.

Opofferingen voor een grote droom
Er komt heel wat bij kijken om astronaut te worden. Het is een jarenlange weg vol uitdagingen en opofferingen om die ene, grote droom te verwezenlijken. Eigenschappen als doorzettingsvermogen, gedrevenheid en geduld zijn onmisbaar, maar ook een portie geluk. Na jaren van training in Amerika, Rusland, Canada, Duitsland en Japan werd André, samen met een Russische en Amerikaanse collega, op 21 december 2011 voor de tweede keer gelanceerd voor een verblijf op het International Space Station (ISS).

Leven en werken in de ruimte
Na ruim 6 maanden in de ruimte te zijn geweest, landde André op 1 juli 2012 in Kazachstan weer op aardse bodem. André is een van de weinige mensen op aarde die uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om in de ruimte te leven en te werken. Hij nam ons mee aan de hand van vele video’s en foto’s, op een magische reis door de ruimte, het internationale ruimtestation ISS en de wetenschap. Niets bleef onbehandeld en we kregen precies te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn! De voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in de ruimte, het adembenemende uitzicht, de risico’s van het vak, de landing en de revalidatie na de missie. Vanuit de ruimte is het zicht op de aarde heel anders. Wist je bijvoorbeeld dat het ruimtestation zestien keer per dag een rondje rond de aarde gaat? Grenzen vervagen en activiteiten als ontbossing en luchtvervuiling worden zichtbaar voor het blote oog. Vanuit de ruimte is goed te zien dat wij wonen op een kleine bol in een groot, donker heelal; de aarde is in feite zelf een ‘ruimteschip’ met beperkte voorraden.

 

 


Deze stijlvolle Mercedes-Benz E-Klasse 250 CGI Coupé automaat staat te koop.
Voor meer informatie klik hier

 

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart