27 februari 2015

De Jeep Grand Cherokee op grijs kenteken blijft mogelijk

 

Veiligheid van klanten staat voorop!

Als gerespecteerde onderneming in o.a. de ombouw van geel naar grijs kenteken, merken wij dat er steeds meer bedrijven onverantwoord en niet serieus omgaan met het product en bovenal de veiligheid van de klant en tevens de inzittenden. Ook de RDW is dit niet ontgaan en neemt daarom maatregelen, die je welhaast niet zullen zijn ontgaan. De RDW (divisie voertuigtechniek TTV) controleert daarom nu tevens streng op aanpassingen aan constructies. Tijdens de keuring worden de aanpassing gedocumenteerd en begeleid met foto’s en vervolgens ter beschikking gesteld aan andere keuringsstations. Voertuig ombouwen worden daardoor voor ieder keurmeester transparant en inzichtelijk, waarmee de kwaliteit van de keuring sterk wordt verbeterd.

Ondeugdelijke constructies zoals hieronder is afgebeeld wil men hierdoor voorkomen.

   

Ombouw G-center blijft, als één van de weinige ondernemingen, erkend

Ook wij, als G-center B.V., zijn wars van dergelijke ondeugdelijke ingrepen en juichen de maatregelen van het RDW daarom ook toe. Het sluit tenslotte perfect aan bij onze hoge standaard van product en service. Niet voor niets zijn wij als één van de inmiddels weinige ondernemingen waarvan de ombouw wordt erkend en goedgekeurd.

Vitale onderdelen blijven behouden

Bij onze Grand Cherokee ombouw wordt de dwarsbalk tussen de wielkasten aangepast zonder de sterkte en de veiligheidsaspecten aan te tasten. De functie van de balk blijft geheel gehandhaafd, in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders die de balk geheel verwijderen. De achterbankbevestiging aan deze balk blijft daarmee intact. Wij houden rekening met de veiligheid, de bereikbaarheid van technische delen, zoals elektronica onder de achterbank, en denken vooruit waar het de terugbouw naar geel kenteken betreft. Terugbouw is bij ons gunstig in prijs en snel realiseerbaar mede doordat de vitale delen zijn behouden.

G-center kan daarom haar klanten een verantwoorde ombouw aanbieden, snel uitgevoerd en voor een scherpe prijs.

Voor vragen neem contact op met onze bedrijfsleider, Camiel Platerink, en laat je uitgebreid informeren en / of bezoek onze website:

Tel: 0297-33 00 22
E-mail:
http://www.g-center.nl/g-center/home

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart