27 februari 2015

Impressie Open Magazijndag 7 maart jl.


Tijdens onze Open Magazijndag ontvingen onze relaties 20% korting op onze ruim 5000 gebruikte G-Klasse onderdelen voor alle types! Van toerenteller tot motorblok en van schakelaar tot versnellingsbak, teveel om op te noemen. Op een aantal gebruikte onderdelen stuntten we zelfs met 50% korting.

In bezit van een Mercedes-Benz ClubCard? Dan ontving je ook nog eens 10% extra korting op gebruikte onderdelen en tot 20% korting op alle nieuwe MB-onderdelen.

Beide werkplaatsen, zowel van Cor Millenaar B.V. als van onze dochteronderneming G-center B.V. waren omgetoverd tot een grote verkoopruimte. Hier kon heerlijk worden geshopped. Ook ons technische team was de hele dag aanwezig waar iedereen met vragen terecht kon.

Met het grootste aanbod van Europa trok deze dag relaties vanuit alle uithoeken van ons land aan en zelfs van daarbuiten. Van Zeeland tot Groningen en van Den Haag tot Enschede, zelfs Hongarije was vertegenwoordigd. Een gemiste kans voor iedere liefhebber die niet aanwezig kon zijn. Kortom een zeer geslaagde dag die zeker navolging zal krijgen.


 

 

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart