2 maart 2015

Voor 2e achtereenvolgende jaar "Brabus Dealer of the Year"!

 

Wat zijn we trots!

Sinds begin 2013 is onze dochteronderneming G-Center B.V. officieel Brabus dealer geworden. Een mooie uitdaging die veel inspanning vereist en waar we nu voor het 2e achtereenvolgende jaar voor beloond worden. Net als in 20013 is G-Center nu voor de 2e keer door Brabus uitgeroepen tot ‘ Brabus Partner of the Year 2014 ‘! Brabus is een Duitse autotuner die exclusief tuned voor Mercedes-Benz en Smart. Dit doen zij sinds 1977 en ze zijn inmiddels al 9 jaar (!) op rij verkozen tot ‘ best brand ‘ in de categorie auto tuning. G-center levert de gehele productlijn van Brabus, dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor aanpassingen aan het interieur, exterieur en motor.

Waarom Brabus?

De keuze om het partnership aan te gaan met Brabus was simpel, aldus Camiel Platerink manager van G-center; ‘ Mercedes-Benz heeft de afgelopen jaren een verjonging ingezet van de modellen. We zien modellen als de nieuwe A en CLA-Klasse voorbij komen. Dit zijn beduidend spannendere modellen dan we voorheen kenden van Mercedes-Benz. Deze spannende modellen trekken een ander type klant aan. Een type klant die wat extra’s over heeft voor iets spannends. Dit sluit precies bij Brabus aan. Zeer hoogwaardige ‘spanndende’ producten en vandaar dat het ons een goed moment leek om met Brabus in zee te gaan. We moesten het in het begin natuurlijk even aftasten, maar door het direct goed in de markt te zetten, er boven op te zitten en de juiste expertise en mensen is het een succes gebleken. We zijn dubbel trots op deze 2e award en extra gemotiveerd om er weer een mooi jaar van te maken. We gaan nu voor een hatrick!

Ons Brabus aanbod

Kijk nu in onze webshop voor ons zeer uitgebreide aanbod Brabus artikelen. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen of met G-Center bellen:

0297-33 00 22

foto van certificaat invoegen


 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart