31 maart 2015

Nieuw binnen 230 GE

Technisch hoog niveau
Schitterende Mercedes-Benz 230GE. De auto heeft slechts 121.085 kilometer gereden, wat zeer weinig is voor een auto van 25 jaar jong. De lak ''Impala Metallic'' is een zeldzame kleur voor dit voertuig. Zowel interieur als exterieur verkeren in uitstekende staat. Technisch is deze auto door onze vakmensen van de werkplaats op een hoog niveau gebracht wat je zeker ook zult merken bij een proefrit.

Zeer waardevast
Zowel het chassis alsook de body is geheel vrij van roest. De motor is in top conditie en de handgeschakelde versnellingsbak schakelt soepel. Het korte model van de G-Klasse is helaas niet meer in productie. Dit maakt deze auto, in combinatie met de kleurstelling en de lage kilometerstand, een zeer waardevaste auto.

Oog voor comfort en luxe
Dit is ook nog eens één van de eerste W463 modellen. De W463 kwam in 1990 op de markt. Dit is een verbeterd model van de W461 met meer oog voor comfort en luxe. De auto beschikt nu over permanente vierwiel aandrijving en drie elektronische sper differentielen.

Maximaal €120,- wegenbelasting
Deze echte liefhebbers auto valt over een jaar in de overgangs- /oldtimerregeling . Dit houdt in dat u maximaal € 120,- per jaar aan wegenbelasting betaalt als u de maanden december, januari en februari niet met de auto de weg op gaat. Als wij je interesse hebben gewekt, neem dan contact op en kom deze prachtige Mercedes-Benz 230GE bewonderen in onze showroom.

Voor uitgebreide informatie klik hier 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart