20 april 2015

Aalsmeer heeft eigen Ride for the Roses auto

 

Hotspots
Grote kans dat je in en rond Aalsmeer de speciale Ride for the Roses auto tegenkomt. Bij veel evenementen en op "hotspots" in de regio is de auto met het promotieteam aanwezig. Zo was de auto te zien bij The Beach en Kom in de Kas. De Ride auto is beschikbaar gesteld door Cor Millenaar B.V.

Ride 2015 start in Aalsmeer
Op 6 september 2015 is de 18e edtitie van de Ride for the Roses in Nederland. Dit bijzondere wielerevenement vindt plaats in provincie Noord-Holland. Daar zijn een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer uitgezet. De start en finish is bij bloemenveiling FloraHolland in gastgemeente Aalsmeer. Dit evenement is inmiddels een begrip in de Nederlandse wielerwereld. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker, met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen.

Ook sponsor worden?
Wil je met je bedrijf Ride for the Roses sponsoren? Dat kan op deze auto! Voor één logo betaal je € 250,-. Wil je je logo’s op beide kanten hebben, dus 2 logo’s, dan betaal je € 500,- Voor meer informatie stuur je een mail naar

Huidige entlhousiaste sponsors:
- FloraHolland
- Rabobank
- Jumbo Koster
- Dutch Flower Group
- Radisson
-Jan Accountants

In de media


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart