8 mei 2015

Vervolg Cor Millenaar B.V. in Meerbusiness Amstelland

Cor Millenaar
Cor Millenaar is al jaren bevangen door een Mercedes-Benz passie. "Ruim 27 jaar geleden ben ik begonnen bij Stergam in Amsterdam als eerste monteur. Kort na aanvang was ik 4,5 jaar chef werkplaats bedrijfswagens, gevolgd door 3,5 jaar servicemanager. Daarna ben ik 6 jaar lang verantwoordelijk geweest voor de verkoop van zware vrachtwagens in regio groot Amsterdam. Omdat het runnen van een eigen onderneming toch in het bloed zat heb ik 2002 het G-center overgenomen. Dat was destijds een klein bedrijf met drie man, gespecialiseerd in de Mercedes-Benz. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met een team van 25 specialisten.

2800 m² service & techniek
Sinds de start in 2002 zijn we al twee keer uit ons jasje gegroeid. Dat is natuurlijk mooi en vraagt om een nog serieuzere aanpak. Het resultaat is een prachtig groot pand in Aalsmeer. Veel relaties beweren dat een bezoek al een ervaring op zich is. Zo bedienen wij graag vele klanten uit Aalsmeer, Amstelveen, Schiphol, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkenveen, Groene Venen, Loosdrecht, Wilnis en nog vele plaatsen meer.

Mercedes-Benz opgeleide specialisten
Je zult denken dat dit voor zich spreekt. Toch onderscheiden we ons ook in dit opzicht. In onze werkplaats kunnen wij namelijk beroep doen op maar liefst drie diagnose technici, waar één of twee de standaard is. Een diagnose technicus heeft de hoogst mogelijke Mercedes-Benz opleiding genoten voor high tech storingsdiagnoses. In combinatie met 150 manjaren Mercedes-Benz ervaring kunnen wij de hoogste service graad verlenen.

Tot ziens bij Cor Millenaar B.V. 
 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart