1 juni 2015

Nieuw gezicht in ons team

Wie is Marron? Marron heeft haar opleiding MBO Autotechniek gecombineerd met een SecretariŽle Opleiding Schoevers. En zij heeft al bijna 10 jaar Mercedes-Benz ervaring op haar teller staan. Als onze nieuwe Service Adviseur stelt zij zich hieronder graag aan je voor.

Mijn naam is Marron de Klein, 33 jaar, en ik woon samen met mijn man en kinderen in Vleuten. Doordat mijn vader een eigen autobedrijf heeft, ben ik geboren met liefde voor het autovak. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding autotechniek en Schoevers , secretaresse, gaan volgen. Autotechniek bleef ik toch erg leuk vinden en als werkplaatsreceptioniste kon ik mijn beide opleidingen combineren zonder dat mijn handen vies worden. Inmiddels ben ik bijna 10 jaar werkzaam binnen de Mercedes Benz organisatie.

Ik heb een kleine tussenstap gemaakt door werkzaam te zijn als ROB medewerker bij een leasemaatschappij. Hierbij kwamen de reparatie aanvragen bij mij binnen via de autobedrijven en was het mijn taak om te bepalen of de reparatieaanvraag juist was en de auto inderdaad toe was aan bijv. onderhoud. Een nieuwe start binnen de Mercedes Benz organisatie voelt als thuis komen. Daar hebben mijn collega’s bij Cor Millenaar een groot aandeel in. De fijne sfeer en het enthousiasme van het team maakt het voor mij waard om iedere dag vanuit Vleuten naar Aalsmeer te rijden .

Als Service Adviseur heb ik een veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is. Mijn taken zijn o.a. het aannemen van werkplaatsbezoeken en het beheren van werkorders. Ook het inplannen, maken van offertes en de facturatie behoren tot mijn taken. De veelzijdigheid van deze functie is wat ik het leukste vind aan deze functie. Daarom ben ik weer terug op deze voor mij, juiste plek. Iedereen denkt met elkaar mee, hebben wat voor elkaar over en dat levert weer mooie ideeŽn en saamhorigheid op.

De mooiste Mercedes? Voorheen zou ik misschien een snelle en moderne Mercedes hebben opgenoemd. Nu ik hier bij Cor Millenaar diverse modellen voorbij zie komen kan ik geen specifieke Mercedes meer opnoemen. Alle Voertuigen die hier in de werkplaats komen, vertellen allemaal hun eigen verhaal en dat maakt ze zo uniek. 


   

 

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart