5 juni 2015

Nieuw binnen:

In uitstekende conditie met zeer complete opties
Een prachtige Mercedes-Benz SL 500 van bouwjaar 2002 met slechts 74.579 kilometer op de teller. Deze SL is uitgerust met de fijnste opties zoals; Active Body Control, Adaptieve Cruise control, Multicontour stoelen met stoelventilatie en verwarming, Bi-Xenon koplampen, AMG Styling en een Harman Kardon Geluidssysteem. Deze sportieve bolide is door een erkende Mercedes-Benz dealer onderhouden wat is te herleiden uit de onderhoudshistorie. Dè ideale auto voor het komende zomerseizoen. 

Elegante combinatie
De kleur van de auto is Obsidiaan zwart metallic dat samen met het exclusieve Kiezelbeige leder en het kastanje hout een schitterende combinatie vormt.

Technisch begaafd
Het stalen hardtop van de SL 500 is een fraaie constructie en biedt de voordelen van een Coupé en een Cabriolet. De auto is uitgerust met luchtvering en heeft ook de actieve body controle. In de luchtvering zitten sensoren verwerkt die bewegingen registreren en deze doorgeven aan het luchtvering systeem. Hierdoor past de luchtvering zich aan in bijvoorbeeld bochten zodat de auto minder overhelt.

Interesse?
Als wij je interesse hebben gewekt, neem dan contact op en kom deze prachtige Mercedes-Benz SL 500 bewonderen in onze showroom. Voor uitgebreide informatie klik hier


 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart