4 augustus 2015

Verkoop je auto bij ons in consignatie

Consignatieverkoop
Je hebt een kwalitatief hoogwaardige Mercedes-Benz 4x4, youngtimer (jaren ’80 en ’90) of klassieker te verkopen. Je wilt echter niet alle rompslomp, tijd en energie en de vaak moeizame en pittige onderhandelingen. Overweeg dan je auto in consignatie door ons te laten verkopen. Cor Millenaar biedt deze mogelijkheid aan, waarbij wij alle zorg die bij de verkoop komt kijken uit handen nemen. Net als bij een gewone verkoop ontvang je het geld op het moment dat de auto verkocht is.

Voordelen consignatieverkoop
Veel mensen vinden het lastig om hun auto zelf rechtstreeks te verkopen. Zeker wanneer het een speciaal model betreft. Consignatieverkoop is dan een interessante optie. Het vergroot de kans op verkoop, het scheelt veel tijd en vaak is de verkoopprijs hoger.  

De voordelen op een rij:

• Geen zorg over verkoopproces
• Besparing van veel tijd en energie
• Geen potentiŽle kopers aan de deur
• Gebruik van ons hoogwaardige netwerk en aanbiedingsmedia
• Vergroting van de kans op verkoop door onze expertise
• Verwacht hogere verkoopprijs

Wat betekend consignatie verkoop bij Cor Millenaar?
Als je auto bij ons in consignatie komt, krijgt de auto een plaats in onze showroom waar je auto gezien wordt door veel potentiŽle klanten. Er vindt vooraf een technische inspectie plaats wat vastgelegd wordt in een technisch rapport. Dit rapport is voor jou maar ook voor de kopende partijen inzichtelijk. Om de verkoop kansen te vergroten voeren wij (uiteraard na overleg) de eventuele nodige reparaties uit.

De auto komt op onze site te staan. Dit geeft de kopende partij vertrouwen. Daarnaast wordt de auto aangeboden bij, door ons geselecteerde autoaanbieders op internet binnen Europa en informeren wij ons eigen uitgebreide netwerk. Ook informeren wij direct potentiŽle kopers die hebben aangegeven in een bepaald type auto geÔnteresseerd te zijn. Dit kan zelfs een buitenlandse relatie zijn.

Consignatiecontract
Alle afspraken die wij met elkaar maken over het verkooptraject inclusief de overeengekomen verkoopprijs leggen wij vast in een transparant consignatiecontract. 

Interesse?
Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek waarin wij je informeren over al onze mogelijkheden.

Verkoop: 0297- 33 00 11
email:Onderstaand een selectie auto's welke wij in consignatie hebben verkocht.

 

 

SL500 uit 2002                                                                                                 280 SE Flachkuhler uit 1970 (zoekopdracht voor relatie)
74.000 km                                                                                                         30.000 km

   

320 CDI uit 2007                                                                                               280 SE uit 1984
135.000 km                                                                                                        51.000 km


  

 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart