25 september 2015

Classic Stars Tour 2015

Er mag gesproken worden van een groot succes na de eerste editie van de Classic Stars Tour. Ruim 50 Mercedes-Benz klassieke auto's reden op 30 augustus jl. deze tour. Na het vertrek vanaf The Beach in Aalsmeer volgde een prachtige route van circa 100 kilometer door de regio. Op het terrein van de Studio's in Aalsmeer werden de klassiekers s'middags met veel egard ontvangen. Motorkappen werden geopend en de auto's werden met veel trots geshowd. Het aanwezige publiek genoot van deze parade. Tot laat in de avond werd er gezelling nagepraat. Met goede muziek en lekkere hapjes werd deze klassieke rit afgesloten.  

Mercedes-Benz 200D wordt kunstwerk

Er was ook veel belangstelling voor kunstenaar en Live Action Painter DionV die een klassieke Mercedes-Benz 200D uit 1966 tot een kunstwerk omtoverde. Hij moest behoorlijk aanpoten om de auto helemaal te beschilderen." De auto is groter dan ik dacht' , grapte hij. Een week tijd is er nodig om alle verf te laten drogen. Daarna krijgt de auto een plek waar het door alle Aalsmeerders te bewonderen is. Met zijn zwierige handtekening op alle vier de spatborden is Aalsmeer een museumstuk rijker.

Komt er een vervolg?

Nou en of! De plannen liggen al klaar. Dit succes zal zeker navolging krijgen. 

Nabestellen foto's

Onderstaande foto's zijn door ons zelf gemaakt. Fotograaf Kick Spaargaren heeft tijdens deze dag ook een groot aantal prachtige  foto's gemaakt. Deze zijn te bekijken en na te bestellen via zijn website: www.kickfoto's.nl

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart