1 februari 2016

Nieuwjaarsreceptie Mercedes-Benz R/C 107 Club


Op zaterdag 23 januari jl. was de nieuwjaarsreceptie van de MB R/C 107 Club in onze showroom. Een actieve club met net als wij een grote passie voor klassiekers. Als officieel Mercedes-Benz Classic Partner waren wij gastheer, net als afgelopen jaar. Een zeer geslaagd initiatief die navolging krijgt in de vorm van een sleuteldag op zaterdag 17 september a.s. 


Hieronder vind je een verslag van het bestuur zelf.


Zaterdag 23 januari jl. hebben we in Aalsmeer een druk bezochte nieuwjaarsreceptie gehouden. We mochten samen met onze gastheer Cor Millenaar en enkele van zijn medewerkers zo'n 55 mensen uit alle windstreken welkom heten.


In zijn welkomstwoord bedankte de voorzitter natuurlijk eigenaar Cor Millenaar, die daar in Aalsmeer een mooi pand heeft staan met behoorlijk gave Mercedes-Benz modellen. Zowel de locatiekeuze alsmede de organisatorische talenten van Vincent Breur maakten deze middag wederom tot een geslaagde bijeenkomst.

Ook nu weer deed de voorzitter een beroep op enige ondersteuning van de leden. Immers, er is dit jaar weer een prachtig programma samengesteld, maar dat drukke programma vraagt wel heel veel energie van de zittende bestuursleden. In de maand januari hebben zich 4 nieuwe leden gemeld. Op dit moment heeft de club 256 leden. Deze week krijgen de leden die nog niet betaald hebben, een laatste herinnering. Als zij allen betalen, dan zitten we weer op ons “streefgewicht” van 300 leden. Mooi toch?!


Tenslotte kon de voorzitter melden, dat het project “terug in de tijd” in concept klaar is. Het wachten is nu op medewerking van de MBAC. Bij groen licht kunnen de leden intekenen op genoemd project : een mooie reis met de SL/C naar Stuttgart en omgeving ( van 17 tot 23 september a.s.). Aan het einde van zijn korte speech werd het glas geheven en wenste de voorzitter namens het bestuur ieder een vooral gezond en gelukkig 2016.


Vanzelfsprekend greep Cor Millenaar daarna de gelegenheid aan om zijn mooie bedrijf in woord en gebaar aan de aanwezigen te tonen. Een rondgang door de showroom (een paar hele mooie parels!) en werkplaats met er tussendoor een hapje en een drankje zorgden voor een gevarieerde en geanimeerde receptie.

Allen een hartelijke groet en tot ziens op de eerste officiŽle opening van het clubjaar op de ALV d.d. 24 april a.s.


Uw bestuur van de Mercedes-Benz R/C 107 clubMeer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart