1 februari 2016

Binnenkort in onze showroom!


Zeer goede belegging

Een zeldzaam mooie Mercedes-Benz 190 SL uit 1958 in onze showroom. De 190 SL wordt ook wel gezien als het kleine broertje van de legendarische 300SL. Geďntroduceerd op de New York motorshow in 1954, en vervolgens geproduceerd van 1955-1963 was de 190SL een groot succes met zo’n 25881 gebouwde exemplaren. 2722 auto’s daarvan zijn gebouwd in het jaar 1958, wat deze auto zeldzaam maakt. Zowel de buitenkant van de auto, maar ook het interieur zien er bijzonder goed uit. 


Tijdloos uiterlijk
Deze 58 jarige klassieker heeft een tijdloos uiterlijk, en wordt door velen gezien als het ultieme voorbeeld van hoe een Mercedes-Benz eruit hoort te zien. Deze sportcabrio wordt uiteraard geleverd met een originele hardtop. Het is niet alleen een prachtauto om te zien, het is ook een zeer goede belegging, vooral omdat de auto nog in het bezit is van zijn originele motor en overige aggregaten. De zogenaamde ‘matching numbers'.


Zeer gewild

Het feit dat er nog een groot deel van de geproduceerde 190SL’s over is, zegt iets over de kwaliteit, maar ook hoe gewild hij is onder autofanaten is. Het model is niet alleen een lust voor het oog, maar door zijn 4 cilinder en zijn lage gewicht is het ook een zeer leuke auto om mee te rijden. De 190SL komt nog uit het tijdperk waarin nog weinig kunststof werd gebruikt in de automobielindustrie. De materialen die veel gebruikt werden zoals bijvoorbeeld chroom zijn prachtig, en kenmerken de hoge bouwkwaliteit van Mercedes-Benz auto’s uit deze periode.


Ik verwelkom je graag in onze showroom om deze prachtige klassieker live te bewonderen!

Dustin van Baal 

 | 0297 - 33 00 11 
 

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart