4 april 2016

Eerste sleuteldag G-klasse Op zaterdag 12 maart jl. traden wij op als gastheer voor de eerste sleuteldag voor de G-klasse van de MB TCN (Mercedes-Benz Terrein Wagen Club). Een actieve club met net als wij een grote passie voor de G-Klasse. Wij stelde onze werkplaats met zeven bruggen ter beschikking en onder toezicht van onze monteurs konden de leden zelf sleutelen en eenvoudige reparatie en onderhoudswerkzaamheden verrichten. Mooi weer, een heerlijke lunch met broodjes en soep van Ben en veel G-passie maakte dit een zeer geslaagd initiatief. 

Wederzijds begrip
Een opsteker voor ons team was de feedback die wij van de leden hebben ontvangen; "De complexe techniek van een G-Klasse vraagt om vakkennis van hoog niveau". Wij hebben nu met eigen ogen kunnen zien dat deze monteurs dit ruimschoots beheersen en dat geeft vertrouwen". Ook werd hierdoor een stuk wederzijds begrip gecreŽerd over de 'soms' complexere reparaties en onderhoud die nodig zijn voor een G-Klasse ten opzichte van andere types.  


Hieronder vind je een verslag van het bestuur zelf.

De eerste MBTCN Sleuteldag was een groot succes. Boven verwachting veel deelnemers kwamen naar Cor Millenaar BV in Aalsmeer om zelf aan de G te sleutelen, onder het toeziend oog van de echte vakmannen. Dat vooral de remmen een aandachtspunt waren bleek al snel na het eerste rondje langs de diverse bruggen. Naast flinke bergen zand lagen er overal onderdelen van de trommelremmen en ook complete remschijven met blokken. Deze sleuteldag was duidelijk geen overbodige luxe.Voor velen was het ook een uitgelezen kans om eens goed de onderkant van de G te bekijken en te zien hoeveel complexe techniek er eigenlijk verborgen gaat onder de G.
Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart