5 april 2016

KLANT AAN HET WOORDHoe leuk is het als een klant zelf over een restauratie verteld. In deze "'klant aan het woord" heeft de heer de  Kreij, eigenaar van een prachtige Mercedes-Benz 500SL cabrio, enthousiast zijn bijdrage geleverd. De wens van de klant aan ons was om de techniek van de auto (motor, automatische bak, koelsysteem en remmen ) weer goed op orde te hebben. Wij hebben hem gevraagd hoe hij de samenwerking met ons heeft ervaren.


Hieronder een kort verslag van de heer de Kreij zelf:


Slijtage en andere kleine klachten
Wij hebben in de zomer van 2011 een heel mooie Mercedes 500 SL uit de R107 serie gekocht, met bouwjaar 1986. Wij gebruiken de auto alleen in de zomer en rijden er niet heel veel kilometers mee, maar het is altijd prachtig om op een zonnige dag met het dak open te rijden, vooral in Frankrijk. De auto heeft het (bijna) altijd goed gedaan, maar in de zomer van 2015 begon ik toch te merken dat er veel slijtage was ingeslopen. De motor liep niet mooi en de bak schakelde heel langzaam. Daarnaast waren er een aantal kleinere klachten, zoals een deur die af en toe niet van binnenuit open wilde en een 
interieur-thermometer die veel te hoge waardes aangaf. 


Motor en aandrijflijn aangepakt
Via de website van de R107-club hebben we toen Cor Millenaar gevonden en we hebben Cor en zijn team gevraagd om eens heel goed naar onze auto te kijken. Dat hebben ze gedaan en we hebben in goed overleg heel veel onderdelen van de auto, vooral op het gebied van de motor en de aandrijflijn, aangepakt. Heel veel dank aan Cor, Ivar en met name aan John voor de goede communicatie en de grondige aanpak. De auto voelt weer als nieuw en we gaan er binnenkort misschien eens een lange rit mee maken!
 


Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart