3 maart 2015

Pre-Ride & Ride for the Roses 2018

Onze promotieauto dagelijks te zien

Cor Millenaar stelt wederom zijn promotie auto beschikbaar voor Ride for the Roses 2018 Haarlemmermeer. Tijdens de Pre-Ride op zondag 10 juni a.s. en natuurlijk tijdens de Ride zelf op zondag 9 september a.s. zal de auto beide tour tochten begeleiden. Tot en met 9 september, de dag van Ride for the Roses, kun je deze auto iedere dag in de regio tegenkomen. De promotieauto, ook wel OPA ( Onze Promotie Auto) genoemd zal tijdens een groot aantal evenementen in zowel Aalsmeer als de Haarlemmermeer van de partij zijn om aandacht te vragen voor het betreffende evenement zelf en natuurlijk voor de Ride for The Roses.

 

De donderblauwe G-Klasse is door BOOM belettering en reclame uit Aalsmeer geheel gewrapt en voorzien van de juiste promotie uitingen.


Ook sponsor worden?

Wil je met je bedrijf Ride for the Roses sponsoren? Dat kan op deze auto! Voor één logo betaal je € 300,-. Wil je je logo’s op beide kanten hebben, dus 2 logo’s, dan betaal je € 600,- Voor meer informatie stuur je een mail naar

 


Ride 2018 start in Haarlemmermeer

Op 9 september 2018 is de 21ste editie van de Ride for the Roses, deze editie vindt plaats in en rond de gemeente Haarlemmermeer. Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 25, 50 en 80 kilometer. Dit evenement is inmiddels een begrip in Nederland.

 

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride is voor iedereen!

Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride for the Roses. Je kunt individueel deelnemen aan een van de vier routes, maar denk ook eens aan een vrienden-, bedrijfs- of gezinsuitje.

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers. Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd. Om extra geld in te zamelen worden op weg naar 9 september verschillende side-events en uiteenlopende activiteiten georganiseerd in actie voor de Ride for the Roses.


Schrijf je hierin voor de Ride for the Roses 2018!.

Meer nieuws...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart