Beste relatie,

Welkom bij de Dakar Pre-Proloog die a.s. zondag 9 november in Valkenswaard plaatsvindt. De 11 editie alweer en dit evenement staat altijd garant voor spektakel. Nieuw is de Nacht van de Dakar Pre-proloog waar de Nederlandse Dakar-deelnemers op spectaculaire wijze aan het publiek gepresenteerd worden. Wij zijn daar ook vertegenwoordigd en nodigen je graag uit. Lees snel verder.

De R is weer in de maand dus denk aan je veiligheid. Winterbanden bieden meer veiligheid onder winterse omstandigheden met een tot 50% kortere remweg. Lees onze tips en adviezen.  

De 4x4 aandrijving is een Nederlandse uitvinding. In het tv programma 'Het beste idee van Nederland' wordt hier aandacht aanbesteedt. SBS 6 vroeg ons een G-Klasse in te zetten. 

De G-Klasse viert haar 35e verjaardag. Een prachtige mijlpaal dus reden voor een speciale editie. Lees hieronder hoe deze G-Klasse Edition 35 eruit ziet.  

We sluiten af met een verslag van de 4x4 night door terrein.nu, Offroad rijden in het donker van vrijdag 24 oktober jl. bij Action Planet. 

Veel leesplezier,

Cor Millenaar


Uitnodiging Pre-proloog Dakar 

Wij nodigen je hierbij uit voor de RTL GP Dakar Pre-proloog a.s. zondag 9 november op het Eurocircuit in Valkenswaard en maak kans op een spectaculaire Dakar Experience. Lees verder>>>

 

 

 

Hoe korter de dagen, hoe langer je remweg

Jouw veiligheid is ook deze winter weer belangrijk. Wissel daarom tijdig naar winterbanden. Voor tips en adviezen die bijdragen aan veilige kilometers lees hier verder>>> 


Aandacht voor 4x4 aandrijving bij SBS6

 

Bekijk hier de eerste filmpjes van de opnamens 'Het Beste Idee van Nederland' met presentator Jochem van Gelder. Jochem rijdt hier in onze auto op het offroad terrein van Action Planet. Lees verder>>>

 

 


 

G-Klasse 35 jaar!

 

De legendarische Mercedes G-Klasse bestaat 35 jaar. Reden dus voor een speciale editie. Deze G-Klasse Edition 35 is vanaf begin volgend jaar bij de dealer te verwachten in drie feestelijke kleuren. 

Lees  verder>>>

 


Millenaar Nachtbrakers in actie

Vrijdag 24 oktober jl. was 4x4night. Met  je eigen auto offroad rijden in het donker bij Action Planet en ontdekken waar je 4x4 voertuig toe in staat is. Terrein.nu kijkt terug op dit 4x4 event.. Lees hier verder>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart