UITNODIGING

Beste relatie,

 

Namens het MB TCN bestuur mogen we je uitnodigen voor zondag 17 mei a.s. om op het nieuwe terrein van Action Planet in Spaarnwoude 4x4 te rijden met je eigen auto. Een uitstekende gelegenheid om de grenzen van je 4x4 te leren kennen en je eigen vaardigheden te testen. Zoals je hieronder leest is iedereen welkom van klein tot groot. Er is voor ieder wat wils. Kortom: 4x4-genieten van begin tot eind!

Ook als je geen terreinwagen hebt ben je van harte welkom om te zien wat een Mercedes-Benz 4x4 aangedreven voertuig presteert.

Wie is MB TCN?
MB TCN is een Nederlandse club voor eigenaren van Mercedes-Benz terreinwagens. De club stelt zich ten doel om avontuurlijke berijders van de M-, GL- en G-Klasse optimaal van hun auto te laten genieten.
 


Tot volgende week zondag!

 

Cor Millenaar

 
                            


Zondag 17 mei 2015 wordt een echte MBTCN familiedag!

We beginnen de ochtend om 10.00 uur met inschrijven, waarna er vrij gereden kan worden over het geheel vernieuwde terrein van Action Planet in Spaarnwoude. Gedurende de ochtend is er de gelegenheid om door ervaren Mercedes 4x4 rijders terzijde te worden gestaan om meer vertrouwd te raken met het eigen voertuig.

Aan het begin van de middag zullen we Oud Hollandsche 4x4 spelletjes spelen, waarbij we een combinatie maken tussen de rijvaardigheden van de deelnemers en de instructies die worden gegeven door de kinderen. Bekende onderdelen zijn Koekhappen (geblinddoekt rijden, waarbij de bijrijder instructies moet geven om zelf bij de koek te komen) Spijkerpoepen Band steken Band stappelen Voor en achteruit parkeren enz enz

Daarnaast is er op het terrein ook nog een leuke puzzel voor de kinderen uitgezet.

Ook aan het einde van de middag is er nog volop gelegenheid om vrij te rijden en instructies te ontvangen over het 4x4 rijden.

De kosten voor de dag bedragen € 35,00 per voertuig voor MBTCN leden en € 45,00 per voertuig voor niet leden.

Op het terrein van Action Planet is een uitstekende horeca voorziening waar u op eigen kosten gebruik van kunt maken.

Inschrijven kan via http://mbtcn.nl/inschrijven. Geef bij extra info nog even aan of u kinderen mee neemt, hoeveel en in welke leeftijdscategorie. Dan hebben we aan het einde van de dag nog een leuke verrassing voor ze.

Namens de MBTCN heten we u van harte welkom op de 17e mei in Spaarnwoude


Johan van As, Peter Wetzels, Ben Kooijmans en Peter Majolee

 


 

 

 

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart