Beste relatie,


Zondag 30 augustus organiseren wij in Aalsmeer het unieke klassieker evenement 'Classic Stars Tour'. Graag nodigen wij je uit hierbij aanwezig te zijn. 

In een feestelijke setting zijn er deze dag meer dan 150 klassiekers te bewonderen!

Als je zelf een klassieke Mercedes-Benz tot bouwjaar 1987 bezit kun je ook deelnemen aan een tourrit van circa 100 km.  Voor inschrijving en details zie het persbericht hieronder.

Graag tot dan!

Cor Millenaar

 


 

PERSBERICHT  

 

Aalsmeer, 16 juli 2015                                                              

           

Eerste editie “Classic Stars Tour” in Aalsmeer
Op zondag 30 augustus aanstaande vindt de eerste editie plaats van een unieke tourrit als 150 klassiekers van het merk Mercedes-Benz van start gaan voor de ‘Classic Stars Tour’. De ‘Stars’ refereren aan de het herkenbare Mercedes-Benz logo in de vorm van een ster.

Lokale ondernemers
De ‘Classic Stars Tour’ is een initiatief van de Aalsmeerse lokale ondernemer Cor Millenaar BV (officieel Mercedes-Benz & Classic Partner www.cormillenaar.nl) die in Studio’s Aalsmeer, The Beach, Aalsmeer Roest Niet en Sylt Support de ideale partners heeft gevonden. ‘Deelname aan deze unieke rit van circa 100 kilometer is enkel en alleen mogelijk voor de bezitters van een Mercedes-Benz van vóór 1 januari 1987’, legt Cor Millenaar uit. Na het vertrek vanaf in- en outdoor locatie The Beach in Aalsmeer, volgt een prachtige route van circa 100 kilometer door de regio. In de middag komen de klassiekers aan bij de Studio’s Aalsmeer waar een scala aan activiteiten gepland staan.


Activiteiten
Behalve bij de start zijn liefhebbers uiteraard ook van harte welkom bij de feestelijke aankomst ’s middags bij Studio’s Aalsmeer. Op het buitenterrein waar alle klassiekers te bewonderen zijn, is er een muziekpodium waar diverse optredens zullen plaatsvinden. Kunstenaar en Live Action Painter DionV zal ter plaatse van een klassieke Mercedes-Benz een uniek kunstwerk maken.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en kunnen er hapjes en drankjes worden genuttigd. De middag wordt afgesloten met een barbecue waar iedereen aan kan deelnemen. Voor de horeca-onderdelen kunnen ter plaatse munten worden gekocht.

Programma
10.00u                               Vertrek Classic Stars Tour bij The Beach in Aalsmeer
vanaf 14.30u                     Aankomst bij Studio’s Aalsmeer
14.30u – 18.00u              Classic Stars, muziekpodium, Dion V, hapjes en drankjes
18.00u – 20.00u              Barbecue

Inschrijven
Deelname aan deze unieke rit is mogelijk met een Mercedes-Benz personenwagen van welke de datum eerste toelating volgens het kentekenbewijs ligt vóór 1 januari 1987. Inschrijven gaat uitsluitend via http://www.aalsmeerroestniet.nl/classic-stars-tour-inschrijven

Volg het laatste nieuws over de Classic Stars Tour op https://www.facebook.com/classicstartstour

 Lees hier het artikel in de Lokale Media over de Classis Stars Tour. 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart