Beste relatie,

Namens het MB TCN bestuur nodigen wij al onze 4x4 rijders uit voor aanstaande zondag 20 september voor een heerlijke nazomerrit door het prachtige Brabantse landschap. Deze rit is ook geschikt voor onze GL en ML rijders en is een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden van je 4x4 te leren kennen en je eigen vaardigheden te testen.

Zoals je hieronder leest is iedereen welkom van klein tot groot. Een leuke uitdaging voor iedereen!
Kortom: 4x4-genieten van begin tot eind!

Kent u de  MB TCN nog niet?
MB TCN is een Nederlandse club voor eigenaren van Mercedes-Benz terreinwagens. De club stelt zich ten doel om avontuurlijke berijders van de M-, GL- en G-Klasse optimaal van hun auto te laten genieten.

Ik wens iedereen veel rij-plezier!

Cor Millenaar


Nazomerrit zondag 20 september!
Er is niks lekkerder dan om nog door een deels groene omgeving te rijden, waarbij de temperaturen nog aangenaam zijn en de herfstkleuren zich al voorzichtig aandienen. De rit is voorgereden en kan normaal gesproken kras vrij gereden worden. De ondergrond is redelijk, en met een paar goede M+S banden is de route ook voor GL en ML rijders haalbaar. De startlocatie is Chaam en na een goede 100 km hebben we een leuke eindlocatie in het hemelsbreed 6 kilometer verder liggende Gilze. Vergeet niet je paspoort mee te nemen, want de route gaat zelfs de grens over!

Kosten
De kosten van de dag bedragen € 45,00 per voertuig voor niet leden en € 35,00 per voertuig voor MBTCN leden. Voor het routeboek rekenen we € 50,00 borg, die u bij inlevering van het routeboek aan het einde van de dag netjes van ons retour ontvangt.

Omdat we bij de 3 landenrit goede reacties kregen op de stopplaats onderweg, waar we voor een versnapering hadden gezorgd, zullen we ook nu iets extra’s doen. Halverwege de rit zullen we op een mooie rustplaats in de natuur zorgen voor soep, een broodje worst en iets te drinken. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per persoon. Voor kinderen tot 4 jaar zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Inschrijving
Schrijf in via de website, http://mbtcn.nl/inschrijven en geef bij de “EXTRA INFO” aan met hoeveel mensen u komt en met hoeveel u gebruik wilt maken van de lunch. Dit is handig voor onze inkoop. Daags voor het evenement ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin de gegevens van de startlocatie in Chaam.

Namens de MBTCN zien we u graag weer verschijnen in Chaam

Johan van As
Peter Wetzels
Ben Kooijmans
Peter Majolee 

 

 

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart