WINTERCHECK NU MET GRATIS POWERBANK

 

Je wintercheck voor maar € 19,95! We controleren je auto op maar liefst 18 punten. Zo weet je o.a. direct of je accu of je remmen in juiste conditie zijn. Na de check ontvang je een powerbank cadeau. Zo ga je goed voorbereid de winter in en ben je altijd mobiel!

 

Andere winteracties: vloermatten met korting tot 25% en aantrekkelijke aanbiedingen voor winterbanden.

 

Bekijk hier de acties 

 

 

 AMG STYLING & BRABUS ACTIEPAKKET C350e

 

Ons AMG Styling actiepakket geeft je C350e PLUG-IN HYBRID de luxe en sportieve uitstraling van een AMG voor slechts € 5.200,- . Je voordeel loopt hiermee op tot ruim € 1.700,- 

 

Exclusief BRABUS actiepakket. Standaard wordt de auto zonder AMG sportpakket geleverd. G-Center biedt hiervoor exclusief een BRABUS achterbumperspoiler en sportuitlaatsysteem.

 

 

 Bekijk hier de acties 


 

 

NIEUW BINNEN: WITTE KLASSIEKER 

 

De 280E uit 1981 heeft slechts 57.257 kilometer gereden! Het interieur verkeert in een smetteloze staat, de auto is roestvrij en heeft altijd binnen gestaan. Technisch staat de auto op hoog niveau en dat zul je zeker merken bij een proefrit.  

 

 

 Lees hier meer

 

AFLEVERING C-KLASSE 

 

Een trouwe Mercedes-Benz rijder heeft zijn auto bij ons ingeruild voor een C-klasse 250d van nog geen jaar oud. Als nieuwe relatie wensen wij hen veel veilige kilometers en natuurlijk alle plezier met deze prachtige auto.

 

 

 Bekijk hier onze andere occassions   


 

 

GROOT SUCCES KLASSIEKE RIT MERCEDES-BENZ 

 

We kunnen stellen dat de eerste editie van de Classic Stars Tour een groot succes was. " Het was genieten" vonden de 50 deelnemende rijders van de Mercedes-Benz klasssieke auto's. Er waren Classic cars vanaf eind jaren '40 tot de jaren '80, waaronder een 300S, een 300SL, een  190SL, een Pagode en een 170 Cabrio.  

 

 

 

Bekijk hier de foto's  

 

 

SHOP NU MET 10% EXTRA KORTING!

 

Een exclusieve kortingscode voor jou voor de vernieuwde officiŽle webshop van Mercedes-Benz. Leuke en originele lifestyle produkten en assocciores voor dames, heren en kinderen.

 

Jouw actiecode is O@004!27IS
Deze actie loopt t/m 31 oktober 2015

 

  

Koop hier met 10% korting! 


Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart