Beste relatie,

Namens het MB TCN bestuur nodigen wij al onze 4x4 rijders uit voor volgende week zaterdagavond 7 november voor een spannende Halloween Nachtrit . Deze rit is ook geschikt voor onze GL en ML rijders en is een uitstekende gelegenheid om de mogelijkheden van je 4x4 te leren kennen en je eigen vaardigheden te testen.

Zoals je hieronder leest is iedereen welkom van klein tot groot. Een leuke uitdaging voor iedereen!
Kortom: 4x4-genieten van begin tot eind!

Kent u de MB TCN nog niet?
MB TCN is een Nederlandse club voor eigenaren van Mercedes-Benz terreinwagens. De club stelt zich ten doel om avontuurlijke berijders van de M-, GL- en G-Klasse optimaal van hun auto te laten genieten.

Ik wens iedereen veel rij-plezier!

Cor Millenaar


Halloween Nachtrit
Op zaterdag avond, 7 november 2015, gaan we onze Halloween Nachtrit rijden. Inschrijven begint om 19.00 uur en vanaf 20.00 uur zal er gestart worden. De locatie is in de omgeving van Epe. De route is circa 100 km lang en is voor het grootste deel geheel in het donker. Op de Veluwe staan nu eenmaal geen lantaarnpalen ! Zorg naast goede verlichting op de auto ook voor een kaartleeslampje / hoofdlampje in de auto. De route is kras vrij en goed te rijden met gewone M+S wegbanden en kent slechts een paar zware stukken.

Op het eindpunt zullen we zorgen voor gezellige sfeer, waarbij de inwendige mensen uiteraard niet vergeten zal worden. Hoe spannend en griezelig het wordt gaan we nog niet verklappen. Het zou helemaal fantastisch zijn als we ook nog een paar enge deelnemers hebben, al dan niet met aangepast looks en voertuig,.

Wie durft?
Kosten voor de route, inclusief Halloween spooky party op het eindpunt komen voor niet-leden op € 55,00 per voertuig met 2 inzittende, voor MBTCN leden is dit € 45,00. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Schrijf je hier in en daags voor het evenement versturen we de gegevens van de startlocatie via de e-mail.

Kerstbomenrit
Terug van weggeweest is dit jaar de Kerstbomenrit. Noteer deze alvast in de agenda op zondag 13 december 2015. Ook deze keer kunt kan er op het eindpunt een Kerstboom meegenomen worden. Precieze details zullen we tijdig op onze website bekend maken. Wie weet hebben we net als de afgelopen keer een complete winterrit met sneeuw !

Evenement 2016
In 2016 staan al de nodige evenementen in de planning. Op zaterdag 27 februari 2016 zullen we onze Algemene Leden Vergadering houden op het terrein en locatie van Action Planet in Spaarnwoude. We zullen de ALV afsluiten met een stukje off road rijden op het terrein, waarvan een deel ook in het donker zal zijn. Deze mogelijkheid doet zich niet zo heel vaak voor, dus maak kans van deze unieke gelegenheid door het nuttige met het aangename te combineren: bezoek de jaarvergadering en na afloop in het donker off road rijden. Zaterdag 27 februari 2016 is vast nog leeg in de agenda van 2016!

Namens de MBTCN zien we een ieder weer graag verschijnen op de volgende evenementen

Johan van As, Peter Wetzels, Ben Kooijmans en Peter Majolee 

 

 

 

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart