SYLVESTER HAALT DIPLOMA "SCM INBOUWSPECIALIST"


Wij feliciteren Sylvester met het behalen van zijn diploma voor SCM inbouwspecialist. Hij is nu officieel bevoegd tot inbouw van alle alarm- en volgsystemen en het uitvoeren van periodieke herkeuringen
Let op dat je alarm of volgsysteemcertificaat niet verlopen is. De geldigheid is 3 jaar na inbouw, daarna jaarlijks keuren om bij diefstal verzekerd te zijn. Bekijk onze tarieven en check hier of je auto een gecertificeerd systeem heeft.


HOE RISICOVOL IS JE AUTO?


“Laat je auto niet hacken”. Met deze landelijke campagne wil men zorgen dat autobezitters bewust worden van het feit dat veel nieuwe auto’s makkelijk te hacken en dus te stelen zijn aldus Kiwa.


Klik hier om te zien wat een gecertificeerd beveiligingssysteem voor je kan betekenen. En check hier hoe risicovol je auto is.


GEMAK DIENT DE MENS


24 uur per dag online een werkplaats afspraak maken. Je kunt het direct zelf inplannen op een datum waarop het bezoek het beste bij je past. Of het nu gaat om een APK, groot- of klein onderhoud of het wisselen van zomer/winterbanden.


Maak hier je online werkafspraak. 


MB R/C 107 CLUB OP BEZOEK


Op zaterdag 23 januari jl. was de nieuwjaarsreceptie van de MB R/C 107 Club in onze showroom. Een actieve club met net als ons een grote passie voor klassiekers. Als officieel Mercedes-Benz Classic Partner waren wij gastheer, net als afgelopen jaar.


Foto's en verslag


NIEUW BINNEN


De eerste G400 CDI die in aanmerking komt voor de Youngtimer regeling. Een bijzonder aantrekkelijke auto voor de bewust zakelijke rijder. Een G-Klasse rijden met de bijtelling van een Volkswagen Golf.


Voor meer informatie


BINNENKORT IN DE VERKOOP


Voor de pure liefhebber. Een zeldzaam mooie Mercedes-Benz 190 SL uit 1958. Deze 58-jarige klassieker heeft een tijdloos uiterlijk, en wordt door velen gezien als het ultieme voorbeeld van hoe een Mercedes-Benz eruit hoort te zien.


Voor meer informatie


TUV CERTIFICERING


Voor het 3de achtereenvolgende jaar zijn wij door de T‹V gecertificeerd voor prestatieladder CO2. Onze ambitie voor 2015 was een CO2 reductie van 8% in scope 1, hetgeen ook gerealiseerd is. Sinds 2012 hebben wij 269 ton CO2 uitstoot gereduceerd.


Hoe doen we dat? 


SPREEKBEURT MERCEDES-BENZ


Mercedes-Benz viert dit jaar haar 130e verjaardag als uitvinder van de auto. Heb je of kent u kinderen op de basisschool die het unieke verhaal over het ontstaan van Mercedes-Benz graag willen vertellen tijdens een spreekbeurt, attendeer hen dan op ons spreekbeurtpakket.


Spreekbeurtpakket Mercedes-Benz


 

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart