UITNODIGING
VOOR DE KLASSIEKE LIEFHEBBER

Passie voor klassiek
Als officieel Mercedes-Benz Classicpartner organiseren wij samen met de MB R/C 107 Club Nederland op zaterdag 17 september a.s. van 10.00 tot 15.00 uur een 107 sleuteldag. Wij verwachten deze dag veel liefhebbers en enthousiaste eigenaren van verschillende 107 SL’s en SLC’s. Als vaste relatie ben je natuurlijk van harte welkom, ook als je geen 107 hebt!

Erkend taxateur aanwezig
Erkend taxateur Jeroen Helms is tijdens deze sleuteldag aanwezig. Jeroen is al ruim 30 jaar opererend als onafhankelijk taxateur en sinds jaar en dag onze huistaxateur. Speciaal voor deze dag bieden wij de mogelijkheid om je auto voor een gereduceerd tarief van € 100,-inclusief BTW (normaal tarief is € 200,- ecxl. BTW) ter plekke te laten taxeren. Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan per email bij ons aan.


Geslaagde sleuteldag vorig jaar 
Vorig jaar op zaterdag 4 juli jl. organiseerden wij samen met de MB R/C 107 Club Nederland, onze eerste SL 107 sleuteldag. Op één van de warmste dagen van het jaar en onder het genot van een hapje en een drankje stond de hele dag in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaringen, plezier maken en het bewonderen van elkaars bijzondere auto's. Zie hieronder de foto's.

Meer nieuwsbrieven...

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart