Waarom Cor Millenaar?

 


Ontstaan uit passie voor techniek

Wij zijn ontstaan vanuit onze passie voor techniek. Dit in tegenstelling tot de meeste autobedrijven waar verkoop de basis is. Dat resulteert automatisch in een veel grotere betrokkenheid en kennis van de techniek van de auto's. Techniek en Mercedes-Benz sluiten haarfijn op elkaar aan. Vandaar dat we dit merk met veel trots mogen vertegenwoordigen.

 

Optimale service, reparatie, onderhoud en schade herstel aan alle Mercedes-Benz typen met als specialisme de G-Klasse en de Classics. Als Officieel Mercedes-Benz Classic Partner zijn wij specialist voor de Classics uit de jaren ’60, en ’70 en de Youngtimers uit de jaren '80 en '90. 


Dé specialist in ombouw

Onze zusteronderneming G-center is hét beste adres in Nederland voor Mercedes-Benz 4x4 rijders in het algemeen én voor speciaal- en ombouw naar grijs kenteken in het bijzonder. Met onze jarenlange ervaring, kennis, innovatie en doorontwikkeling van onze producten zijn ook de officiële Mercedes-Benz dealers trouwe klant. Onze expertise staat hoog aangeschreven. G-center is dit jaar voor het 4e achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot "Beste BRABUS Premium Dealer!" G-center B.V. is op hetzelfde adres gevestigd als Cor Millenaar B.V.


Ruim 2800 m2 service & techniek

Sinds de start in 2002 zijn we al twee keer uit ons jasje gegroeid. Dat is natuurlijk mooi en vraagt om een nog serieuzere aanpak. Het resultaat is een prachtig groot pand in Aalsmeer. Veel relaties beweren dat een bezoek al een ervaring op zich is. Zo bedienen wij graag vele klanten uit Aalsmeer, Amstelveen, Schiphol, Amsterdam, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkenveen, Groene Venen, Loosdrecht, Wilnis en nog vele plaatsen meer.


Mercedes-Benz opgeleide specialisten

Je zult denken dat dit voor zich spreekt. Toch onderscheiden we ons ook in dit opzicht. In onze werkplaats kunnen wij namelijk beroep doen op maar liefst drie diagnose technici, waar één of twee de standaard is. Een diagnose technicus heeft de hoogst mogelijke Mercedes-Benz opleiding genoten voor high tech storingsdiagnoses. In combinatie met 150 manjaren Mercedes-Benz ervaring kunnen wij de hoogste service graad verlenen.


Wij bouwen aan relaties

Wij spreken nooit over klanten, maar over relaties. Dit heeft te maken met onze lange termijn visie. Openheid en eerlijkheid is de basis van een goede relatie. Zo mag je bij ons bijvoorbeeld rustig in de werkplaats met de monteur meekijken en samen met de Service Manager bepalen wat wij aan je auto gaan uitvoeren.


Wij ondernemen in 20 tinten groen

Aansluitend op onze lange termijn visie ondernemen wij in 20 tinten groen. Zie hiervoor onze pagina Duurzaam ondernemen.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart