Onderdelen & accessoires


Mercedes-Benz originele onderdelen geven je de zekerheid van meer dan honderd jaar ervaring in de bouw van voertuigen en onderdelen. Ze overtuigen door hun kwaliteit, beproefde veiligheid en hoge betrouwbaarheid. Alle originele onderdelen zijn bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Door gebruik te maken van de originele onderdelen, kun je in aanmerking komen voor verschillende garantie- en coulanceregelingen.


Alle onderdelen zijn onnavolgbaar en uniek. De nauwkeurige fabrikantgegevens en uitgebreide controles zorgen ervoor dat elk afzonderlijk onderdeel aan alle hoge kwaliteitsnormen van de fabriek voldoet. De originele Mercedes-Benz onderdelen zijn te herkennen aan de unieke hologramverpakking en het unieke onderdeelnummer. Dankzij de originele onderdelen blijft uw Mercedes-Benz tot in de kleinste details altijd een ťchte Mercedes-Benz!


Voor meer informatie over Mercedes-Benz originele onderdelen kun je contact opnemen met Patrick Eerdhuyzen of Jan Maarten Overbeek.


Tel:         0297-330011
E-mail: 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart