Officieel Brabus dealer sinds 2013.

Levering & Montage van A- tot G-Klasse.


Brabus Partner of the Year.

Sinds 2013 zijn Cor Millenaar B.V. en onze zusteronderneming G-Center officieel BRABUS dealer. Een mooie uitdaging waarvoor we al een aantal keer beloond zijn met ‘BRABUS Partner of the Year Award ‘! Wil jij een dikke Brabus tuning op je Mercedes-Benz? Wij als officieel BRABUS partner regelen dit graag voor je, van A- tot G-Klasse.


Wie is BRABUS?

BRABUS is een Duitse High-Performance autotuner. BRABUS is opgericht in 1977 en is inmiddels al 13 jaar (!) op rij verkozen tot ‘ best brand ‘ in de categorie auto tuning.


Wat doet BRABUS?
BRABUS modificeert, het exterieur, interieur en de motor van de nieuwste Mercedes-Benz modellen. Als onafhankelijke tuner, heeft BRABUS de mogelijkheid hun eigen visie na te leven. Ondanks dit, onderhoud BRABUS nauwe banden met Mercedes-Benz. Door deze samenwerking voldoet de tuning aan de strenge en hoge eisen welke je van Mercedes-Benz mag en kunt verwachten. Dit alles te samen leidt tot prachtige creaties.


Geef jouw auto, jouw identiteit.
Cor Millenaar B.V. & G-center leveren en monteren de gehele productlijn van BRABUS, dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor aanpassingen aan het interieur, exterieur en de motor.


BRABUS online bestellen?
Kijk nu in onze webshop voor ons zeer uitgebreide BRABUS aanbod. 


Klik hier voor onze webshop


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart