Mercedes Me adapter

  De upgrade voor je Mercedes-Benz.

  Dankzij de Mercedes Me Adapter heb je altijd je laatste voertuiggegevens bij de hand. Je profiteert van individueel onderhoudsmanagement en krijgt persoonlijke offertes van ons voor servicebeurten. Bij pech onderweg of een ongeval kunnen wij sneller en effectiever hulp bieden, doordat je direct contact hebt met onze klantenservice en je voertuiggegevens hier automatisch naar toe verzonden worden.


  Hoe werkt het?

  De Mercedes me adapter wordt in de diagnoseaansluiting (de zogenaamde 'OBD2-bus') van je auto aangebracht. Door deze aansluiting kan de Mercedes me Adapter voertuiggegevens uitlezen en deze via Bluetooth® naar je smartphone verzenden. Met de Mercedes me Adapter-app kunt je de gegevens bekijken en van alle bijbehorende functionaliteiten gebruikmaken. Tot slot vormt de Mercedes me-portal de toegang tot je persoonlijke wereld van Mercedes-Benz.

  Ja, ik wil een Mercedes me adapter!


  De Mercedes me Adapter is voor jou als Mercedes-Benz rijder volledig gratis! Voordat je een afspraak maakt om de adapter te laten inbouwen vragen wij je het stappenplan te doorlopen. Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

   

  Waar bent u naar op zoek?