Cor Millenaar is officieel Classic Partner.

  Jouw Classic Partner in de Randstad van Amsterdam.

  Als één van de officiële Mercedes-Benz Classicpartners in Nederland en dé enige partner in de randstad van Amsterdam en omgeving richten wij ons op de Classics uit de jaren '60, '70 en ook de youngtimers uit de jaren '80 en '90. Van deze auto's hebben wij veel kennis, apparatuur en werkplaatsdocumentatie in huis voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

  Jeugd heeft de toekomst.

  Als Mercedes-Benz Classic Partners hebben wij ervaren en vakbekwame technici in ons team. Daarnaast leiden wij ook een jongere generatie enthousiaste specialisten op, die zich nadrukkelijk wil richten op het werk(en) aan old- en youngtimers. Zo is ook de toekomst van je Mercedes-Benz Classic bij ons gegarandeerd. 

  Erkenning Daimler AG.

  Wij zijn officieel erkend door zowel Mercedes-Benz Nederland als door het moederbedrijf Daimler AG in Stuttgart. Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland exclusief verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC).   Exclusief toegang tot originele onderdelen.

  Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. 
   

  Waar bent u naar op zoek?