Welkom bij Cor Millenaar Mercedes-Benz

Je officiŽle Mercedes-Benz servicepartner 
Wij zijn ontstaan uit passie voor techniek

Pure passie voor techniek is de basis van alles wat we ondernemen. Techniek en Mercedes-Benz sluiten haarfijn op elkaar aan. Vandaar dat we dit merk met veel trots mogen vertegenwoordigen.


Hier vind je ruim 2800 m2 service & techniek

Sinds de start in 2002 zijn we al twee keer uit ons jasje gegroeid. Dat is natuurlijk mooi en vraagt om een nog serieuzere aanpak. Het resultaat is een prachtig groot pand in Aalsmeer. Veel klanten beweren dat een bezoek al een ervaring op zich is.


Mercedes-Benz opgeleide specialisten

Je zult denken dat dit voor zich spreekt. Toch onderscheiden we ons ook in dit opzicht. In onze werkplaats kunnen wij namelijk beroep doen op maar liefst drie diagnose technici, waar een of twee de standaard is. Een diagnose technicus heeft de hoogst mogelijke Mercedes-Benz opleiding genoten. Hierdoor kunnen wij de hoogste service graad verlenen.


Wij zijn je zes dagen per week van dienst

Wij willen je optimaal van dienst zijn en daarom is op zaterdag niet alleen de showroom, maar ook de werkplaats ťn het magazijn voor je geopend.


Wij bouwen aan relaties

Wij spreken nooit over klanten, maar over relaties. Dit heeft te maken met onze lange termijn visie. Openheid en eerlijkheid is de basis van een goede relatie. Zo mag u bij ons bijvoorbeeld rustig in de werkplaats met de monteur meekijken en samen met de service manager bepalen wat wij aan u auto gaan uitvoeren.


Wij ondernemen in 20 tinten groen

Als 1ste automotive onderneming in Nederland zijn wij gecertificeerd voor de CO2 prestatieladder, niveau 3. Een erkenning voor onze inzet om milieueffecten die worden veroorzaakt door onze bedrijfs- en andersoortige activiteiten zoveel mogelijk te beperken. Gewaarborgt in onze lange termijn visie "ondernemen in 20 tinten groen". Zie hiervoor onze pagina duurzaam ondernemen.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart