Cor Millenaar is officieel Mercedes-Benz Classic Partner

 

Uw enige Classicpartner in de Randstad.


Specialisme Classics uit jaren '60,'70 en Youngtimers uit jaren '80 en '90.

Als één van de officiële Mercedes-Benz Classicpartners in Nederland en als enige partner in de gehele randstad van Amsterdam en omgeving richten wij ons op de Classics uit de jaren ’60, ’70 en ook de youngtimers uit de jaren ’80 en '90. Van deze auto's hebben wij veel kennis, apparatuur en werkplaatsdocumentatie in huis voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Jeugd heeft de toekomst
Als Mercedes-Benz Classic Partners hebben wij ervaren en vakbekwame technici in ons team. Daarnaast leiden wij ook een jonge generatie enthousiaste specialisten op, die zich nadrukkelijk wil richten op het werk(en) aan old- en youngtimers. Wij investeren continue in opleidingen, documentatie en gereedschap. Zo is ook de toekomst van je Mercedes-Benz Classic bij ons gegarandeerd.

 

Erkenning Daimler AG
Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland exclusief verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC). Wij zijn daarmee officieel erkend door zowel Mercedes-Benz Nederland als door het moederbedrijf Daimler AG in Stuttgart.

 

Strenge selectie
Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat als Mercedes-Benz Classic Partner wordt erkend, kenmerkt zich door enthousiasme, puur vakmanschap, voldoende gereedschap en documentatie . Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Deze combinatie is dé manier om een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden.


Meer weten?

Tel: 0297-330011
E-mail:

 

In de media

SL Mercedes Revue - "Een ode aan de SL" - nr 5 2017

Onschatbare Klassieker - ''60 jaar Mercedes-Benz SL" - nr 12 2017

Autoweek - "Het verleden maakt de toekomst" - dec 2016

SL Mercedes Revue - Techniek is onze passie" - nr 2 2015

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart