Cor Millenaar B.V. : Dé G-Klasse specialist!


Cor Millenaar B.V. : Een begrip in de G-Klasse wereld

Wij zijn ontstaan vanuit onze passie voor techniek. Dit in tegenstelling tot de meeste autobedrijven waar verkoop de basis is. Dat resulteert in een veel grotere betrokkenheid en kennis van de autotechniek. Al ruim 15 jaar lang bevat het overgrote deel van onze werkzaamheden reparatie en onderhoud van de G-Klasse en 4x4 aangedreven voertuigen.


De monteurs in onze werkplaats zijn/worden opgeleid door het officiële opleidingsprogramma van Mercedes-Benz. Dit betekent dat zij gemiddeld 5 dagen per jaar technische trainingen volgen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en innovaties. In combinatie met onze 150 manjaren Mercedes-Benz ervaring kunnen wij de hoogste service graad verlenen.


Expertise de grens over

Wij ontvangen relaties vanuit het hele land die graag omrijden voor onze expertise. Onze expertise gaat inmiddels ook de grens over met G-Klasse rijders uit o.a. Zwitserland en Frankrijk.


Voordelen voor onze relaties met een G-Klasse voertuig:

  • Combinatie van specialisme, ervaring en opleiding geeft hoge efficiency.
  • Door efficiënt werken zijn wij onder aan de streep niet duurder dan universele autobedrijven.
  • Wanneer het mogelijk is repareren wij onderdelen in plaats van deze te vervangen.
  • De mogelijkheid bieden tot het monteren van gebruikte onderdelen, kostenbesparend en door hergebruik goed voor het milieu.
  • Door onze specifieke kennis en juiste wijze van diagnose stellen is vaak bekend waar een defect door wordt veroorzaakt. Hierdoor worden “zoekuren” voorkomen evenals het onnodig vervangen van onderdelen.
  • Bekend met de laatste stand van techniek die Mercedes-Benz Nederland doorlopend aan ons verstrekt.


G-center B.V.: Specialist in ombouw 4x4 voertuigen

Onze zusteronderneming G-center is hét beste adres in Nederland voor Mercedes-Benz 4x4 rijders voor speciaalbouw en ombouw naar grijs kenteken in het bijzonder. Met onze jarenlange ervaring, kennis, innovatie en doorontwikkeling van onze producten zijn ook de officiële Mercedes-Benz dealers trouwe klant. 


G-center is dit jaar voor het 4e achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot "Beste BRABUS partner van het jaar / Premium Dealer Award" en daar zijn wij hartstikke trots op ! G-center B.V. is op hetzelfde adres gevestigd als Cor Millenaar B.V. Klik hier voor de website.


     
 Mercedes-Benz G-Klasse  Mercedes-Benz GL-Klasse  Mercedes-Benz GLK-Klasse
     
 Mercedes-Benz ML/GLE  Mercedes-Benz GLA-Klasse  
Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart