Kies uw product

Cor Millenaar is officieel Mercedes-Benz Classic Partner

 

 

 

Al voordat het begrip in zwang raakte, was (en is) duurzaamheid dé kern-eigenschap van elke Mercedes-Benz. Dat is dagelijks te zien aan het aantal (semi-) klassieke modellen van het merk dat zich nog op de weg bevindt. Die auto’s worden door hun eigenaren gekoesterd en met de benoeming van Cor Millenaar B.V. tot officieel Mercedes-Benz Classic Partner, heb je als eigenaar van een (semi-) klassieke Mercedes-Benz het adres bij uitstek voor al uw onderhoud en reparatie.

Jeugd heeft de toekomst
Het past bij ons bedrijf dat er ook een jonge generatie van enthousiaste specialisten opstaat, die zich wil richten op het werk(en) aan old- en youngtimers. Wij investeren continue in opleidingen, documentatie en gereedschap. Zo blijft de toekomst van je Mercedes-Benz youngtimer of oldtimer gewaarborgd.

 

Erkenning Daimler AG
Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland exclusief verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC). Wij zijn daarmee officieel erkend door zowel Mercedes-Benz Nederland als door het moederbedrijf Daimler AG in Stuttgart.

Meer weten?

Camiel Platerink (Service manager)                                                                                                                                         
Tel: 0297-330011
E-mail:

 

In de media

Autoweek - "Het verleden maakt de toekomst" - dec 2016

SL Mercedes Revue - Techniek is onze passie" - nr 2 2015