Zin in een nieuwe uitdaging?

2e AUTOTECHNICUS fulltime m/v


Wij zoeken jou, als jij de monteur bent die zijn vak verstaat en affiniteit hebt met Mercedes-Benz personenwagens. Je kunt zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan alle Mercedes-Benz Klasses en je bent pas tevreden als een relatie dat ook is. Bij ons sta je namelijk regelmatig rechtstreeks in contact met onze relaties. Kortom, je bent een echte “Allrounder”.

 

Ons team.
Wij hebben voor jou een zeer afwisselend wagenpark in onze werkplaats staan met regelmatig langere projecten. Ons werkplaatsteam (10 personen) is jong en dynamisch. Afhankelijk van je interesse en kennis kun je je bij ons verder specialiseren in de G-Klasse en/of Young Classics.

Functie-eisen:
Je bent meer dan alleen onderdelen aan het vervangen en kunt nog echt sleutelen. Wij hebben vakmanschap zeer hoog in het vaandel staan. Waar het stopt bij onze collega dealers, wordt het voor ons juist interessant. Dit moet op jouw lijf geschreven staan. Uiteraard heb je de juiste papieren op zak.

Ons aanbod
Cor Millenaar B.V. biedt een prettige en informele werksfeer en met goede arbeidsomstandigheden. Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed en conform CAO Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf (BOVAG). Tevens neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidings- en trainingsprogramma.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar

Neem voor meer informatie contact op met onze Chef Werkplaats 0297-33 00 11

Pas jij bij ons?

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart