Voertuigvolgsysteem VVS+  

Cor Millenaar B.V. verzorgt inbouw en herkeuring van alle * SCM / VVS+ gecertificeerde voertuigvolgsystemen, die de verzekerings-maatschappijen verplicht stellen. Voertuigvolgsystemen kunnen op alle voertuigen worden toegepast. Een voertuigvolgsysteem kan de locatie van een gestolen voertuig doorgeven aan een Particuliere Alarm Centrale. Deze PAC heeft direct contact met de politie, zodat zij het voertuig kunnen aanhouden. Op deze manier worden er vele voertuigen na diefstal terug gevonden.


Voertuigbeveiliging door voertuigvolgsystemen

Opvolging
Het belangrijkste punt van een voertuigvolgsysteem is, naast een adequate plaatsbepaling en een betrouwbare melding, de afhandeling van de melding door de politie. Om dit te garanderen, is ervoor gekozen alle alarmmeldingen te laten verwerken via een officiŽle gecertificeerde meldkamer (PAC).


Basisbeveiliging
Het beveiligen van een voertuig met een voertuigvolgsysteem heeft alleen zin als het voertuig is voorzien van een goedgekeurde startblokkering. Voor het verstrekken van een voertuigvolgcertificaat is de aanwezigheid van een Kiwa SCM goedgekeurde startblokkering of hoger vereist. De basis beveiliging dient dus eerst gecertificeerd te worden voordat er een voertuigvolgcertificaat kan worden aangemeld op een voertuig.


Voertuigvolgsysteem PLUS jamming detectie
Een systeem voorzien van jamming detectie schakelt, wanneer er jamming wordt waargenomen, automatisch een extra blokkeerconditie in, welke voorkomt dat het voertuig opnieuw gestart kan worden. Vanaf 1-1-2015 is het alleen nog mogelijk om een voertuigvolgsysteem met jamming detectie te certificeren.


Tarieven herkeuring

Let op dat je alarm of volgsysteemcertificaat niet verlopen is. De geldigheid is 3 jaar na inbouw, daarna jaarlijks keuren om bij diefstal verzekerd te zijn. Op een periodieke herkeuring is prima te wachten. Maak hier een online afspraak voor je herkeuring.

Alarm herkeuring                                                            Vanaf € 39,95* (incl. BTW)
Alarm met hellingshoekdetectie  herkeuring            Vanaf € 49,95* (incl. BTW)

Voertuigvolgsysteem herkeuring                                 Vanaf € 99,95* (incl. BTW)

* Prijzen zijn afhankelijk van type en modeljaar. 

 

Direct advies of offerte?

Neem dan contact op met onze Servicebalie.

0297 – 33 00 11 |

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart