Mercedes-Benz Mobilo

Zeker mobiel blijven

 

Je Mercedes is standaard uitgerust met het mobiliteitspakket Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent dat je met een gerust gevoel kunt vertrekken. Als je onderweg een probleem hebt met je auto, kun je in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Zo kom je in ieder geval op je bestemming.


In deze situaties blijf je mobiel:

Technisch defect en startproblemen:
Als je auto niet start of door een onvoorspelbaar technisch defect niet kan rijden, bijvoorbeeld door een lege accu of bandenpech.


Kleine voorvallen:
Bij een onjuiste behandeling van het voertuig waardoor onverwachte pech onderweg wordt veroorzaakt.
Bijvoorbeeld bij te weinig of verkeerde brandstof of bij het verlies van de sleutel van je auto.


Ongeval en vandalisme:
Als je auto niet meer kan rijden, bijvoorbeeld door lekke banden of door een ongeval. Indien nodig helpen wij je  bij het organiseren van het afslepen van het voertuig.
Bij schade in het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.


Verleng Mobilo met een onderhoudsbeurt tot 30 jaar lang!
De Mobilo service is vanaf uw kentekenregistratie twee jaar lang geldig.
Na deze periode kun je de service eenvoudig verlengen: plan een onderhoudsbeurt bij ons in! Na deze onderhoudsbeurt is je mobiliteitsgarantie een jaar lang geldig.
Plan je na een jaar nog een onderhoudsbeurt, dan wordt de garantie opnieuw verlengd. Op deze manier blijft Mobilo geldig tot maar liefst dertig jaar lang!

Wil je graag meer informatie over Mobilo ontvangen? Neem dan contact met ons op. Als je je Mobilo service graag met een jaar wilt verlengen kun je natuurlijk ook gewoon direct een onderhoudsbeurt bij ons inplannen. Welkom!
 

Wat betekent deze extra service voor jou?
Bel : 0297 - 33 00 11

Mail:

Aanvullende handleiding

.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart