Een QR-code die levens redt.

De Rescue Card van Mercedes-Benz die wij gratis voor je plaatsen.


Een opvallend klein kaartje, een opvallend groot verschil.
Als Mercedes-Benz rijder hoor je tot het selecte gezelschap automobilisten dat zich beschermd weet door de beste veiligheidsvoorzieningen. Op dat gebied weet Mercedes-Benz de markt voortdurend te verrassen met innovatieve technologieën. Zoals kreukelzones, ABS, de airbags en ESP. En nu weer met de Rescue Card in de vorm van een QR-code sticker. Een kleine sticker die in noodsituaties een groot verschil kan maken.

Alle relevante informatie in één oogopslag.
Natuurlijk hopen we dat het nooit gebeurt. Maar mocht zich ooit een noodsituatie voordoen, dan is het zaak dat de hulpverleners alle relevante informatie over je voertuig tot hun beschikking hebben. Als zij een voertuig moeten openknippen, moeten zij zeker weten dat zijn cruciale locaties ontzien, zoals airbags, bedrading en de brandstoftank. Informatie die de Rescue Card verschaft.


Hoe werkt de Rescue Card?
Op de Rescue Card is een QR-code aangebracht. Hulpverleners scannen met behulp van een smart Phone deze code en kunnen als het ware de plattegrond van je auto aflezen. In één oogopslag kunnen zijn zien waar ze wel, en vooral niet, kunnen knippen. Dat bespaart tijd, juist op het moment dat elke seconde telt.


Onzichtbaar, maar onmisbaar
De QR-code sticker brengen wij aan op de binnenzijde van de tankklep en op de B-stijl, plekken die bij een ongeval maar zeer zelden tegelijk beschadigd raken. Kortom, een vrijwel onzichtbare, maar onmisbare veiligheidsvoorziening.


Met één scan alle informatie paraat.

Kies nu voor je veiligheid en rijd even bij ons langs. Wij plaatsen de QR-code sticker gratis in je Mercedes-Benz. Hiervoor kun je een afspraak maken met Patrick Eerdhuyzen.

Tel:         0297-330011
E-mail:  

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart