Restauratie van je Mercedes-Benz

Deze Mercedes-Benz 230SL Pagode hebben wij recentelijk body-off gerestaureerd.


Wat houdt een reconditionering / restauratie van je Mercedes-Benz in?
Je auto weer terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. Alsof de tijd heeft stil gestaan en deze net uit de showroom is gereden. Velen vinden het optisch in nieuwstaat brengen reconditioneren, wij doen dat ook technisch.

 

Waarom reconditioneren?
Natuurlijk voor je eigen plezier: je auto ziet er vele malen mooier en verzorgder uit. Daarnaast leidt het hele reconditioneringsproces tot behoud van de techniek van je auto, een besparing op de kosten voor heraanschaf en een beperking op uitval en onderhoud van je voertuig. Bij een eventuele verkoop levert het je een hogere waarde op.

 

Waardevermeerdering?
Voor veel voertuigen is er na reconditionering / restauratie vaak een geringe waardevermeerdering. Een waarde die wordt bepaald door gerenommeerde en beëdigde taxateurs. Na de verbeteringen met de kwaliteit zoals wij die uitvoeren neemt de waarde, vermeldt in het taxatierapport, veelal met 75% van het geïnvesteerde bedrag toe. Dit geldt voor de G-Klasse maar ook voor vele klassieke Mercedes-Benz voertuigen.

 

Moet ik voor een volledige reconditionering kiezen?
Uiteraard hoeft dat niet. We bespreken altijd na een voertuiginspectie wat onze relaties hersteld willen hebben aan hun voertuig. Dit kan zijn: van herstel van alle belangrijke technische zaken en/of herstel van interieur en exterieur tot een zogenaamde “body-off” restauratie van je Mercedes-Benz.


Cor Millenaar B.V. doet een reconditionering / restauratie zelf. Wat is het voordeel?
Weinig dealers bieden volledige reconditionering aan en als ze het doen wordt het uitbesteed aan derden. Wij hebben dé kennis en apparatuur in huis om een totale “body off” restauratie binnen onze eigen organisatie uit te voeren.
Alleen spuitwerkzaamheden en bekledingherstel wordt in samenwerking met een aantal specialisten op dat gebied uitgevoerd. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Veel projecten die de afgelopen 13 jaar door ons zijn uitgevoerd zijn vastgelegd en gedocumenteerd. Alle ervaring en specialisme blijft mede daardoor in eigen huis.

 

Transparant
Onze werkplaatsen zijn een zogenaamde open keuken. Het is mogelijk om in de werkplaats mee te kijken als er aan je auto gewerkt wordt. Vooraf wordt er een plan van aanpak gemaakt volgens duidelijke afspraken en je ontvangt een prijsopgave. Mocht er tijdens de werkzaamheden onverhoopt meerwerk uit voortkomen dan word je uiteraard tijdig geïnformeerd. Het hele proces wordt waar mogelijk of indien wenselijk gedocumenteerd met foto’s. Wat de waarde van de auto ten goede komt.

 

Contact
Service Adviseur

Hans van Zundert.
0297 – 33 00 11

 


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart